Rupjmaizes kanapē ar siļķi

Jau iepriekš rakstīju, ka manā īpašumā ir nonākusi grāmata “Pipars & Oga”, un šī ir vēl viena recepte no šīs pašas grāmatas. Laikam nebūs tik piemērota ballītēm, viesu uzņemšanai, cik vienkāršām uzkodām mājās, ģimenes lokā. :)

rupmaizes kanapē ar siļķi

Daudzums: ~20 gab.
Pagatavošanas laiks:~15 min

Kas nepieciešams, lai pagatavotu rupjmaizes kanapē ar siļķi?
❀ 10 rupjmaizes šķēles
❀ 300 g mazsālīta siļķe
❀ 200 g biezpiens
❀ 100 g krējumsiers Philadelphia vai Crème Bonjour
❀ 1 sarkanais sīpols
❀ sāls pipari
❀ oriģinālajā receptē ir arī zaļais ābols (taču man pašai negribējās likt klāt vēl ābolus ツ) 

rupmaizes kanapē ar siļķi

Kas jādara?
♨ Jāizgriež vai ar formiņu jāizspiež kanapē maizītes
♨ Biezpiens jāsajauc ar krējumsieru, jāpieber sāls, pipari, viss rūpīgi jāsamaisa
♨ Biezpiena krēms jāuzspiež uz kanapē, izmantojot konditorejas maisiņu, vai arī vienkārši jāuzsmērē/jāuzliek uz maizītes
♨ Uz tā jāliek siļķes filejas gabaliņš, sasmalcināts sarkanais sīpols (kā arī ābols, ja tāds tiek izmantots)

rupmaizes kanapē ar siļķi

Labu apetīti! 

Leave a Reply

*