Ābolu – čia sēklu pudiņš

Jau labu laiku skatījos uz pudiņiem, kuros izmantotas vērtīgajām vielām bagātās čia sēklas, beidzot arī pati tādu pagatavoju. Uzreiz brīdinu, ka šis nav no tiem dikti saldajiem pudiņiem, šis ir tāds neitrāls, vairāk atgādina veselīgas brokastis, taču, ja gribas saldāku, var droši pievienot vēl pāris dateles.

Ābolu - čia sēklu pudiņš

Daudzums: 3 porcijas
Pagatavošanas laiks: 5 min (+uz nakti jāliek ledusskapī)

Kas nepieciešams, lai pagatavotu ābolu – čia sēklu pudiņu?
❁ 1 zaļais ābols (+pāris šķēlītes kā piedeva)
❁ 260 ml mandeļu piens
❁ 2 dateles
❁ 1/2 tējk. malts kanēlis
❁ 1/4 tējk. malts ingvers
❁ 3 ēd.k. čia sēklas
❁ muslis, brokastu pārslas vai tml.

Ābolu - čia sēklu pudiņš

Kas jādara?
♨ Ābols jānomizo, jāizņem serde
♨ Blenderī jālej piens, jāpievieno ābols, dateles, kanēlis, ingvers, viss kopā jāsablendē
♨ Sablendētajā masā jāiemaisa čia sēklas
♨ Iegūtā masa jālej 3 deserta traukos / glāzēs
♨ Glāzes uz nakti jānovieto ledusskapī
♨ Pasniedzot jāpārber pāris ēd.k. muslis vai brokastu pārslas (vai kas līdzīgs), jādekorē ar ābolu šķēlītēm

Ābolu - čia sēklu pudiņš

Labu apetīti! ツ

Iedvesmojoties no http://www.gourmetgetaways.com.au

Leave a Reply

*