Ābolu – auzu pārslu mafini

Šie mafini būs lieliski gan pie brokastu kafijas vai tējas, gan kā našķis jebkurā dienas (vai nakts) laikā. Auzu pārslas un kokosriekstu eļļa veido perfekto garšu kombināciju, taču ābolu biezenis nodrošina to, ka mafini nav sausi, bet ir mīksti un mitri.

Ābolu - auzu pārslu mafini

Daudzums: 12 mafini
Pagatavošanas laiks: 1/2h
Cepšanas laiks: ~ 18 min

Kas nepieciešams, lai pagatavotu ābolu – auzu pārslu mafinus?
❀ 1 paliels ābols
❀ 100 g + 1 ēd.k. brūnais cukurs
❀ 1 tējk. kanēlis
❀ 160 g milti
❀ 125 ml auzu pārslas
❀ 2 tējk. cepamais pulveris
❀ 1/2 tējk. soda
❀ 75 g kausēta kokosriekstu eļļa
❀ 125 ml ābolu biezenis
❀ šķipsniņa sāls

Ābolu - auzu pārslu mafini

Kas jādara?
♨ Krāsns jāsakarsē līdz 190°, jāsagatavo mafinu formiņas
♨ Ābols jānomizo, jāizņem serde, jāsagriež gabaliņos
♨ Katliņā jāliek ābols, kanēlis, 1 ēd.k. brūnais cukurs, nedaudz jāpasautē (~5 min)
♨ Bļodā jāiesijā milti, jāpievieno auzu pārslas, cepamais pulveris, soda, atlikušie 100 g cukurs, sāls
♨ Miltu maisījumam jāpievieno ābolu biezenis un eļļa, viegli jāsamaisa
♨ Mīklai jāpievieno iepriekš sagatavotie āboli, jāiemaisa
♨ Mīkla jāliek sagatavotajās formiņās, jāliek sakarsētajā krāsnī un jācep ~ 18 min

Ābolu - auzu pārslu mafini

Labu apetīti! ツ

Iedvesmojoties no www.bakerita.com/

Leave a Reply

*