Šokolādes – banānu brūniņš

Šis brūniņš ir tieši tāds, kādu var iedomāties šokolādes un banānu kombināciju – mitrs, šokolādīgs un riktīgi garšīgs, un īpašu mitrumu tam piešķir ābolu biezenis. Ja pagatavošanai tiek izmantota vegāniskā šokolāde, tad šī ir ļoti laba vegāniskā braunija variācija.

Šokolādes - banānu brūniņš

Cepšanas laiks: ~35 min
Kopējais pagatavošanas laiks: 40 min

Kas nepieciešams, lai pagatavotu šokolādes – banānu kēksu?
❁ 2 nogatavojušies banāni
❁ 100 g baltais cukurs
❁ 50 g brūnais cukurs
❁ 125 ml ābolu biezenis
❁ 80 ml ūdens
❁ 1 tējk. ābolu etiķis
❁ 150 g milti
❁ 30 g kakao
❁ 1 tējk. soda
❁ šķipsniņa sāls
❁ 115 g gabaliņos sagriezta šokolāde

Šokolādes - banānu brūniņš

Kas jādara?
♨ Krāsns jāsakarsē līdz 175°, jāsagatavo veidne (jāizklāj ar cepampapīru vai jāietauko)
♨ Banāni jāsamīca, jāpievieno baltais cukurs, brūnais cukurs, ābolu biezenis, ūdens un etiķis
♨ Iegūtajā masā jāiemaisa kakao, milti, soda un sāls, kārtīgi jāsamaisa
♨ Jāiemaisa 2/3 no sagatavotās šokolādes
♨ Mīkla jālej formā, jāpārber ar atlikušajiem šokolādes gabaliņiem
♨ Jāliek sakarsētajā krāsnī, jācep ~ 35 min (gatavību jāpārbauda ar koka irbulīti)

Šokolādes - banānu brūniņš

Labu apetīti! ツ

Iedvesmojoties no http://www.momontimeout.com/

Leave a Reply

*