Pasta ar garnelēm un pesto

Ātri pagatavojamiem ēdieniem ne vienmēr jābūt jau iepriekš sagatavotiem, apstrādātiem, tie var tikt pagatavoti dažās minūtēs arī pilnīgi no nulles. Tāda ir arī šī pasta ar garnelēm – pagatavošana aizņem tikai tik daudz laika, cik pastas uzvārīšana. Manuprāt, lielisks ēdiens brīžiem, kad laiks gatavošanai galīgi nav, bet gribas kaut ko ļoti gardu.

Pasta ar garnelēm un pesto

Pagatavošanas laiks: ~ 15 min
Daudzums: 2-3 personām

Kas nepieciešams, lai pagatavotu pastu ar garnelēm un pesto?
❀ 300 g garneles (es izmantoju Viči karaliskās garneles)
❀ 200 g tagliatelle makaroni
❀ ~60 ml pesto
❀ 1/3 tējk. ķiploku granulas
❀ 1/2 tējk. kaltēts baziliks
❀ 200 g ķiršu tomātiņi
❀ 100 ml cietais siers
❀ 1-2 ēd.k. olīveļļa cepšanai

Pasta ar garnelēm un pesto

Kas jādara?
♨ Makaroni jāpagatavo atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma
♨ Garneles jāliek sakarsētā olīveļļā, tās jāpārkaisa ar ķiploku granulām un baziliku
♨ Garneles uz mērenas uguns jāpakarsē 3-4 min, uguns jānogriež
♨ Garnelēm pannā jāpievieno pasta, jāiemaisa pesto
♨ Jāpievieno uz pusēm sagriezti ķiršu tomātiņi, cietais siers, viss jāizmaisa

Pasta ar garnelēm un pesto

Labu apetīti! ツ

Leave a Reply

*