Načo ar sieru un malto gaļu

Apnicis popkorns, čipsi un citi “graužamie”? Izmēģini šos! Sastāvdaļas nerakstīšu šoreiz noteiktā daudzumā, jo viss ir atkarīgs no tā, cik un kā paši vēlaties gatavot. Bet noteikti iesaku izmēģināt šo kombināciju, man jau, nu, ļooooti garšo. ツ

Načo ar sieru un malto gaļu

Pagatavošanas laiks: ~20 min
Cepšanas laiks: <5 min

Kas nepieciešams, lai pagatavotu ņammīgos nacho?
❀ Nacho čipsi (vislabāk derēs apaļie ar sāli, bez papildus garšvielām)
❀ Maltā gaļa
❀ Siers
❀ Tomātu mērce
❀ Garšvielas pēc izvēles

Načo ar sieru un malto gaļu

Kas jādara?
♨ Maltā gaļa jāapcep, pievienojot tai garšvielas (sāls nav nepieciešams, jo načo ir pietiekami sāļi)
♨ Cepeškrāsns jāuzsilda līdz 200°
♨ Uz cepeškrāsnī lietojamas pannas jāizklāj cepampapīrs
♨ Uz tā jākārto načo čipsi
♨ Čipsiem pa virsu jāuzliek apceptā gaļa, tai pa virsu jāuzlej nedaudz tomātu mērce
♨ Jāpārkaisa viss ar sieru
♨ Jāliek cepeškrāsnī un jācep, līdz siers izkusis
Kad ir gatavi, načo nav vairs tik cieti, bet ir joprojām kraukšķīgi 

Načo ar sieru un malto gaļu

Labu apetīti! 

Leave a Reply

*